Spana in hyllade Savour - Sveriges nya parfymhus by femina.se

Parfymören Linda Landenbergs senaste lansering får oss att börja skissa på en större doftgarderob.

För svenska parfymören Linda Landenberg är doft något som både ska förstärka dina egenskaper, något du ska välja efter hur du vill bli uppfattad och efter hur du vill känna dig. Och för att kunna göra det behöver du bygga upp en doftgarderob. Nu finns flera nya spännande parfymer att fylla garderoben med då Linda precis släppt sju nya parfymer under namnet Savour.

Hos Savour hittar du allt från den prunkande gröna och livfullt blommiga Bells of May med ljuv liljekonvalj som Linda själv bar på sin bröllopsdag till November Violet - vårblomman som gått vilse och dyker upp med sin lysande färg mitt bland de nedfallna höstlöven. Det är en helt ljuvlig och jordig notmix av blåbär, viol, heliotrop, patchouli, morotsfrön, sandelträ och ekomossa. Här finns också Steel by Naim som är ett samarbete med den svenska designern Naim som just jobbar med textil och stål, bl a mycket denim. En häftig doft där inspirationen är kontraster som ett rått industrigolv tillsammans med en nordisk midnattshimmel som gnistrar av stjärnor.

Förutom att de sju dofterna är väldigt väl komponerade finns en omsorg kring detaljer som ger hela märket en exklusiv känsla, som det präglade printet, de fina illustrationerna på etiketterna och de vackert ådrade korkarna. Trots det är inte priserna galna.

Alla dofter kostar 995 kr/50 ml EdP och det finns ett Discovery Set för dig som vill upptäcka hela detta häftiga doftuniversum. Det kostar 399 kr/7x2 ml. Du hittar alla Savours produkter här (länk till Apprl).

Original Article